Disse vilkårene gjelder Grindvikas Gnikkebu AS sine nettsteder.

Grindvikas Gnikkebu AS (heretter gnikkebua og/eller gnikkebu.no) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og er underlagt Norges Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).

gnikkebua er opptatt av å beskytte dine personlige data. Dette er en beskrivelse av hvordan vi samler, lagrer og bruker informasjon fra våre nettsider, samt dine rettigheter.

Anonyme brukerdata

Du kan fritt bruke gnikkebua sine nettsider anonymt, for eksempel til å lese åpent tilgjengelig informasjon om selskapet og dets virksomhet.

gnikkebua bruker cookies (informasjonskapsler) som lagres på din datamaskin når du besøker gnikkebu.no. Ved å bruke gnikkebu.no samtykker du i bruken av cookies.

Vi kan automatisk innhente anonyme (ikke-personlige) data, for eksempel hvilken kilde besøket kom fra, besøkte sider, varighet, navigasjon, søkeord og hvilke lenker den besøkende klikker på.

Hensikten med å samle denne informasjonen er å få bedre forståelse av markedet, gi mulighet til å tilpasse vår kommunikasjon for å skape brukervennlige opplevelser, samt levere tjenesten til kunder.

Aktuelle cookies ved bruk av gnikkebu.no :  Google/Google Analytics.

Cookies instillinger i nettleser

Du kan velge bort bruk av cookies.

I de fleste nettlesere kan du endre innstillingene slik at nettleseren ikke muliggjør bruk av cookies.

De fleste nettlesere lar deg også slette cookies som allerede er lagret på din enhet. Hvordan du aktiverer, deaktiverer og sletter cookies varierer mellom ulike nettlesere. Du finner informasjon om dette under “Hjelp” i nettleseren.

Personlige data

Dersom du ønsker å få tilsendt informasjon (for eksempel nyhetsbrev, pristilbud o.l) samler vi informasjon ved hjelp av skjemaer.

Det er frivillig å oppgi informasjon i våre skjema. Vi ber i alle tilfeller om aktivt samtykke fra deg om at informasjonen kan benyttes.

Hvis du gjennom registrering i skjema på gnikkebu.no har avgitt personlig informasjon som e-postadresse, navn og lignende, kan informasjonen nevnt i første avsnitt i gitte tilfeller knyttes til deg som person.

Denne informasjonen blir blant annet benyttet til å sende den aktuelle ressursen eller informasjonen til deg, tilpasse videre kommunikasjon, nettstedet etter dine preferanser og/eller levering av tjenesten.

  • Personopplysninger du avgir til lagres og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte

  • Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjepart

gnikkebua kan benytte underleverandører til hele/deler av nettsidene og/eller leveranse av tjenesten. I tilfeller hvor underleverandører behandler personopplysninger på vegne av oss, er gnikkebua likevel behandlingsansvarlig ovenfor våre kunder og brukere.

gnikkebua benytter Domeneshop AS og Wix.com Inc. som leverandør av nettsider, datalagring og kommunikasjon i forbindelse med nettsidene.

Andre vilkår for bruk

gnikkebua har alle rettigheter til sidene og innhold på gnikkebu.no. Helt eller delvis gjengivelse av innholdet på gnikkebu.no er kun tillatt med skriftlig samtykke fra oss.

Vårt nettsted kan ha lenker til andre nettsider. gnikkebua kontrollerer ikke og har ikke ansvar for hvordan slike nettsider samler og bruker informasjon.

Som bruker av gnikkebua sine nettsider og/eller tjenester har du når som helst rett til å kreve innsyn i dine personopplysninger, be om at opplysningene blir endret eller slettet, eller trekke ditt eventuelle tidligere avgitte samtykke til lagring tilbake.

Alle spørsmål eller henvendelser anngående personvern kan rettes til pv@gnikkebu.no

© 2019 by Grindvikas Gnikkebu AS.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Google Places Icon